Utilaje De Debitare Plasma – Oxigaz

b 300x150 1

Masini CNC Debitare Oxigaz Seria B

– Produsul nu mai există în ofertă Masina de debitare tabla cu flacara oxigaz seria B este destinata clientilor care au nevoie de un utilaj cu constructie robusta si simpla, fara a sacrifica fiabilitatea in functionare. Aceasta serie de masina de debitare oxigaz cu comanda numerica poate fi exploatata in conditii vitrege. Acest aparat nu necesita investitii suplimentare deosebite, fiind necesara doar o butelie de gaz butan pentru exploatare. Echipata cu un arzator oxigaz de tipul Zinser sau GCE, poate taia tabla metalica pana la grosime de 100 mm.

03 Utilaj de debitat CNC plasma Hypertherm S3015

Masini CNC Debitare Oxigaz Seria S

Este modelul nostru de ultima generatie cu toate avantajele technologiei de azi. A fost proiectat special pentru firmele mici si mijloci pentru a debita serii mai mici cu ele Masina de debitat CNC cu plasma si/sau oxigaz are o techologie de ultima generatie care satisface toate cerintele utilizatorului de azi. Masina de debitat CNC este foarte usor de utilizat si cunostintele de baza se pot dobandi chiar intr-o zi pentru a porni productia. Masina este dotata cu masa ( suport material ) cu bazin de apa specific , care contine o perna de aer speciala pentru a ridica/ scadea nivelul de apa. Debitarea cu plasma se poate face si in apa care ajuta la o debitare mai precisa ( raceste materialul pentru a nu se deforma ) . Dimensiunea utila este 3000mm X 1500mm latime, la comanda se produce si 3000mm X 2000mm util.

seriaL 2 300x172 1 1

Masini CNC Debitare Oxigaz Seria L

Masinile de debitare CNC seria L sunt cele mai vandute din productia firmei LegasProd. Cu seria L incercam producerea unor masini raport calitate/pret ridicat , care este alegerea potrivita in cele mai diverse nevoi ale pietei. Puterea mare a motorului , constructia usoara si inaltimea scazuta fata de pamant asigura accelerarea si viteza remarcabila in procesul de debitare. Constructia ingenioasa ne da posibilitatea de a incarca cu stivuitorul chiar din trei parti ale masini. Marimile standard sunt 3m x 2m sau 6m x 2 m,

masina CNC debitare oxigaz si plasma seria F6025 Sibiu 300x157 1 1

Masini CNC Debitare Oxigaz Seria F

Aceste masini CNC cu debitare plasma au fost dezvoltate pentru folosirea lor in productie de serie. Ghidajele pe cele doua parti laterale sunt prevazute cu suruburi cu bile pentru atenuarea vibratiilor, crescand semnificativ precizia de taiere. Poate fi echipata cu orice tip de generator de plasma. LegasProd recomanda Plasma Hypertherm Powermax intre seria 45A -125A , dar pot fi folosite si alte capete de taiere compatibile ( de ex. cap de oxigaz). Cea mai lunga masina CNC fabricata din aceasta serie are 14 metri, dar se poate comanda si la dimensiuni mai reduse. Marimile standard sunt : 6m x 2 m ,12m X 2m sau 12m X 2,5m

g 300x167 1 1

Masini CNC Debitare Oxigaz Seria G

Masina CNC debitare oxigaz seria G este cea mai dezvoltata dintre toate seriile. La acest aparat toate partile mobile, cremalierele, suruburile cu bile pe toate axele au protectie antipraf care reduce considerabil costurile de intretinere. Masina CNC debitare oxigaz poate fi echipata cu orice tip de arzator oxigaz, respectiv cu capete de taiere cu plasma, plasma de inalta definitie, jet de apa sau freza mecanica. Marimile standard sunt : 3m x 1,5 m ,3m X 2m

LegasProd

Toate Utilajele de Debitare Plasma / Oxigaz Includ

– Transportul, instalarea maşinii şi instruirea personalului inclus in pret.

– Se poate monta cap de debitare plasma Hyperthem SYNC de diferite puteri 45A,65A,85A,105A sau 125A, care este ultima generatie de plasma a firmei Hyperthem.

Observatie : La cerere se poate monta si alte plasme cum ar fi : Cebora, Thermacut , Iwled, etc.

– Pe masina se poate instala si un cap de oxigaz sau la cerere mai multe capuri pentru o debitare mai eficienta si mai rapida.

– Controlul masini se face fara cabluri, doar cu ajutorul unei telecomenzi.

– Are un soft de comanda pe baza de windows (pentru o utilizare mai usoara) si cu program de optimizare CAD/CAM pentru a aranja formele mai usor cu pierderi minime de material. Toate programele sunt in limba romana si este inclus. Orice forma/model desenat pe un calculator cu usurinta se poate debita.

– Masina de debitat CNC contine toate componentele/programele necesare pentru functionare are nevoie doar de aer comprimat ( compresor) pentru capul de taiere cu plasma,iar pentru capul de oxigaz o butelie de gaz si una de oxigen si se poate incepe debitarea.