Piese si Consumabile CNC

LegasProd

Componente CNC, Consumabile si Piese de Schimb La Cele Mai Bune Preturi

LegasProd produce de 15 ani masini CNC pentru debitarea si prelucrarea metalelor feroase si neferoase, lemn, plastic si piatra decorativa. Toate aparatele fabricate in uzina firmei sunt compuse din componente CNC de inalta calitate, provenite de la producatori consacrate si recunoscute pe plan international.

 

La cumpararea unor utilaje nu este suficient sa va uitati doar la cat costa aparatul in sine ci si cat va costa mentenanta, reparatiile si materialele de consum pe perioada de amortizare. Ca oriunde, si la utilajele CNC conteaza foarte mult daca sunt realizate reviziile cu componente CNC original. Daca piesele neconforme sunt inlocuite cu unele originale se poate prelungi durata de viata a utilajului, oferind proprietarului sansa de a recupera prin amortizare costurile de achizitie. In afara de asta, componentele CNC nu intotdeauna sunt mai scumpe ca cele compatibile, daca ele sunt comandate direct de la producator sau distribuitor autorizat, atunci pretul lor va fi unul corect.

Echipamentele montate pe masinile CNC produse de LegasProd au dovedit ca sunt foarte rezistente in conditii de exploatare vitrege, dar bineinteles au si componenete CNC care sunt consumabile si periodic necesita inlocuire.

Fara ezitare putem spune ca datorita colaborarii fructuoase de aproape de 15 ani cu furnizorii de componente CNC, s-a creat o relatie comerciala speciala prin prisma careia LegasProd este in posibilitatea de a oferi clientilor cele mai bune preturi la consumabile si componente CNC.

Ca urmare, putem oferi catre toti clientii actuali si viitori componente CNC, piese de schimb si consumabile pentru toata gama de arzatoare oxigaz tip Zinser, capete de taiere plasma tip Hypertherm Powermax, capete de taiere plasma de inalta definitie tip Kjellberg si pompe KMT folosite pentru debitare cu jet de apa.

Pentru a afla preturile si disponibilitatea in stoc al produsului dorit, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic (0040-745-328-731) sau prin e-mail (legasprod@gmail.com).