Gravura

LegasProd

Gravura si Modelare 3D

LegasProd are in linia de productie o masina CNC router 3D care poate prelucra o serie de materiale de la metale pana la piatra decorativa. In atelierele firmei se pot comanda diferite obiecte realizate prin gravura si modelare 3D.

Masina de gravat este un utilaj special conceput pentru realizarea gravurilor in mod automatizat. Aceasta masina da posbilitatea utilizatorului sa dea frau liber imaginatiei, fiindca poate grava cu o precizie deosebita intr-o serie de materiale cu duritate diferita, cum ar fi lemnul, materiale plastice, piatra, marmura, metale moi, metale dure, sticla. Datorita comenzii numerice utilizata pe masinile de gravat, operatiunile pot fi repetate la cu aceeasi precizie de invidiat.

Gravura metalica este cea mai solicitata printre serviciile oferite de firma, dar cu masina CNC router 3D seria M se pot obtine prin gravare placute usi, litere volumetrice, sigle din diferite materiale. Daca modelarea se efectueaza in lemn, MDF sau material plastice de diferite grosimi si culori, acestea ulterior se pot decupa si prin lipire se pot obtine panouri publicitare cu efecte deosebite.

Modelarea 3D este folosita si in obtinerea elementelor decorative din piatra sau marmura. Obiectele comandate se pot prelucra in serie sau unicat in functie de necesitati.

Toate gravurile se efectueaza computerizat, cu desenele tehnice prestabilite de client. Firma LegasProd ofera servicii de asistenta in proiectarea si realizarea desenului tehnic pentru gravura.

Indiferent de complexitatea gravurii de realizat, LegasProd va vine in ajutor!

Nu ezitati sa ne contactati!

1 1

Gravare in Polistiren

2 1

Gravura in MDF

3 1

Gravura 3d

4 1

Gravura, Frezare 3D in lemn