Consumabile Kjellberg Plasma

Aparat si Consumabile Kjellberg Plasma de Inalta Definitie

Aparat de Taiere Plasam de Inalta Definitie Smart Focus 200 / 300

Cu doar câteva setări, noile unități de tăiere cu plasmă din seria Smart Focus obțin rezultate excelente în
domeniul de tăiere de la 1 la 60 mm ( Smart Focus 300 – 1 la 80 mm ). Chiar și în condiții dificile se
realizează cea mai înaltă calitate și viteză de tăiere. În astfel de cazuri, folosim tehnologiile noastre de tăiere
bine dovedite, de ex. Tăiere contur pentru tăierea oțelului moale.

Unitățile de control al gazului și pistoletele optimizate protejează consumabilele, reduc consumul de gaz și costurile pe metru de tăiere. Ca o dezvoltare ulterioară a tehnologiei Contour Cut, noua tehnologie Silent Cut reduce nivelul presiunii acustice cu până la 15 dB(A) în timpul tăierii cu curenți între 60 și 160 A.

Kjellberg Smart Focus 300 n
Kjellberg Smart Focus 300
Kjellberg Plasma consumabile 01

Consumabile Plasma de Inalta Definitie Kjellberg Smart Focus

Durata de viață a produselor noastre este punctul central al activității departamentului de construcție și dezvoltare Kjellberg Finsterwalde. Consumabilele sunt deosebit de importante în acest sens deoarece sunt expuse la tensiuni înalte și, prin urmare, și la solicitări mari.
Pentru Comenzi Consumabile va Rog sa Ne Contactati

Kjellberg Plasma consumabile 02

Utilizarea Consumabilelor

Există câteva puncte importante de luat în considerare pentru ca consumabilele noastre să poată produce rezultate optime: Vă rugăm să vă asigurați că este respectată puritatea necesară a tuturor gazelor uzate. Aerul gazos trebuie să fie uscat și fără ulei și grăsime. Prin suflarea pistoletului după fiecare schimbare a consumabilelor, cantitatea de umiditate din sistem poate fi eliminată și se poate asigura un proces de aprindere fiabil. Vă rugăm să utilizați numai consumabile curate.

Vă rugăm să utilizați un regim de perforare care să nu streseze duzele (înălțimea de aprindere, înălțimea de tăiere și secvența de mișcare a pistoletului) care este conform setului de date de tăiere. Vă rugăm să vă asigurați că distanța dintre pistolet și piesa de prelucrat este menținută constantă în timpul tăierii. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință cu o unitate de control al înălțimii. Vă rugăm să vă asigurați că toate tăieturile încep și se termină pe piesa de prelucrat pentru a evita o rupere bruscă la sfârșitul procesului de tăiere. Vă rugăm să rețineți că doar o singură rupere reduce durata de viață a catodului cu aproximativ zece piercinguri. Vă rugăm să utilizați opțiunile pentru panta în sus și în jos la începutul și la sfârșitul tăierii, dacă este posibil. Asta înseamnă că curentul este crescut sau redus pentru o anumită perioadă de timp. Acest lucru reduce solicitările bruște asupra catodului, astfel încât acesta să aibă o durată de viață mai lungă. Vă rugăm să nu aprindeți niciodată torța în aer. Arcul pilot ar arde între catod și duză pentru un timp inutil de lung, ceea ce reduce durata de viață a consumabilelor. În timpul tăierii, lanterna nu trebuie să atingă niciodată suprafața piesei de prelucrat. Trebuie garantat un flux liber de gaz. Se recomandă utilizarea tăierilor în lanț care reduc numărul de aprinderi necesare și, prin urmare, cresc durata de viață a consumabilelor. Trebuie remarcat faptul că – similar consumului de combustibil al unei mașini – durata de viață a consumabilelor este influențată cu aproximativ 30 până la 40% de condiții de bază precum manipularea, tehnologia de perforare, programarea sarcinii de tăiere sau puritatea gazelor. Adesea, aceste condiții pot fi îmbunătățite considerabil în utilizarea practică. În plus, durata de viață a consumabilelor depinde de mulți factori în legătură cu sarcina specifică de tăiere, de ex. g. materialul, puritatea gazelor folosite, curentul de tăiere, tensiunea de tăiere, lungimea de tăiere per parte, numărul de perforații sau viteza de tăiere. Astfel, este necesară o abordare foarte diferențiată pentru a putea face declarații specifice cu privire la ce durate de viață pot fi atinse.

Kjellberg Plasma consumabile 03

Eficiență a Costurilor cu Consumabilele Originale Kjellberg

În general, Kjellberg Finsterwalde îndeamnă toți clienții să folosească exclusiv piese originale Kjellberg! Prin urmare, trebuie remarcat faptul că utilizarea pieselor de copiere duce la o calitate a tăierii considerabil mai scăzută și o durată de viață mai scurtă. În plus, garanția produsului este decăzută. Utilizarea pieselor de copiere înseamnă că veți avea nevoie de mult mai multe consumabile pe termen lung și copiile pot provoca chiar daune grave lanteței sau persoanelor. Pe lângă o cerere crescută de consumabile, vor apărea costuri suplimentare de reparație. Costurile care rezultă din acestea sunt de multe ori mai mari și ceea ce ați considerat ca fiind economii de costuri se poate dovedi a fi o capcană a costurilor.