CNC Router 3d

LegasProd

Constructia Masinii CNC Router

Masina CNC router are o constructie robusta din profile sudate de duraluminiu. Pe axa X sunt montate doua motoare in sincron pentru controlarea mai precisa a prelucrarii. Masa de lucru este frezata dupa instalarea aparatului pentru garantarea planeitatii suprafetei bancului de lucru. Toate ghidajele sunt protejate contra prafului, astfel marind durata de viata a echipamentelor si reducerea costurilor de intretinere.

Dimensiunea standard a masinii CNC router este 2 metri X 2 metri, dar la cerere se poate extinde dimensiunea lungimii pana la 4 metri. Latimea maxima la acest aparat este 3 metri. Puterea frezei de gravat poate fi intre 1.6-2.2kW si exista posibilitate de racire cu aer sau apa, dupa preferinte.

Masina CNC router este echipata cu un motor puternic, asezat pe un stativ care angreneaza o freza. Turatia si avansul cutitului de frezare este comandata electronic, ca urmare se poate potrivi la mai multe tipuri de materiale. Pentru eliminarea caldurii aparute in timpul prelucrarii, unele masini de gravat sunt prevazute si cu instalatie de racire. De obicei racirea se realizeaza cu un lichid, apa, ulei sau alte substante cu proprietati asemanatoare.

La cerere, masina de gravat mai poate avea un accesoriu pentru aspirarea prafului generat in timpul prelucrarii. Acest lucru este foarte util daca frezarea se face in materiale dure cum ar fi marmura, piatra, unde se produce o mare cantitate de praf si poate afecta sanatatea persoanelor de deservire in incinta.

Masina CNC router 3D seria M produsa de LegasProd este recomandata pentru a fi folosita in industria mobilei, prelucrarea pietrelor ornamentale, pentru confectionarea materialelor publicitare, dar si pentru prelucrarea fina a metalelor feroase si neferoase, incluzand otelul inoxidabil.

router cnc

CNC Router 3D Seria M

Aparatele de gravat si modelat 3D (CNC router) cu comanda numerica sunt echipamente cu precizie deosebita. Aceasta serie M s-a dezvoltat pentru satisfacerea cererii din piata, fiindca au fost solicitate de nenumarate ori aparate cu finete ridicata in modelare 3D care cu alte aparate din productia LegasProd nu s-au putut realiza.
Masina CNC router seria M este un utilaj care este recunoscut de toti cei care o folosesc in prezent ca o masina fiabila, fara costuri de intretinere insemnate. Softul special cu care se pot realiza gravurile si modelarile 3D confera o precizie si anduranta in exploatare.