CNC Plasma De Inalta Definitie

LegasProd

Constructia Masinii De Debitat Cu Plasma De Inalta Precizie Seria HD

Masina de debitat cu plasma de inalta precizie produsa de LegasProd este echipata cu un generator de plasma de cea mai inalta calitate. Capetele de taiere KjellbergHiFocus sunt capabile la operatiuni de debitare pana la grosime de 40 mm. Cu ajutorul masinilor de debitat CNC plasma de inalta definitie se poate taia tabla de fier, otel inoxidabil si aluminiu fara sa fie perturbata structura si rezistenta materialului.

Masina de debitat cu plasma de inalta precizie ofera o viteza de taiere mult superioara fata de aparatele de taiere cu oxigaz sau plasma obisnuita, totodata ridicand mult standardul de calitate a taierii. Datorita preciziei aparatului, dupa debitare pe material nu raman bavuri sau resturi oxidate, ca urmare piesele obtinute nu mai necesita prelucrari de finisare.

Masina de debitat cu plasma de inalta precizie seria HD poate fi dimensionata foarte flexibil. Lungimea maxima la care se poate extinde masina CNC este 14 metri. In latime acest aparat poate fi extins pana la 4 metri, ca urmare poate fi folosita la debitarea tablei agabaritice.

Pentru eficientizarea masinii CNC de debitare plasma de inalta definitie in paralel se poate monta un cap de taiere oxigaz, care se poate folosi pentru operatiuni de debitare cand tabla este prea groasa pentru plasma.

Va intereseaza o masina CNC din aceasta serie? Cereti oferta de pret!

masina CNC debitare cu plasma de inalta definitie seria HF12025 Bistrita

Masina De Debitat Cu Plasma De Inalta Precizie Seria HD

Debitarea materialelor feroase a fost considerata o problema serioasa tot timpul, fiindca in timpul procesului se consuma energie multa si manevrarea pieselor necesita un efort deosebit din partea muncitorilor. Eficientizarea procesului de debitare a fost posibil cu aparitia aparatelor de taiere automatizate. Masina de debitat cu comanda numerica a revolutionat piata de prelucrare a metalelor.
Cu timpul, aceasta industrie s-a dezvoltat enorm, acum sunt disponibile zeci de metode prin care se pot debita metale. Masina de debitat cu plasma de inalta precizie este cel mai dorit utilaj CNC, fiindca ofera fiabilitate ridicata in exploatare si o precizie de prelucrare nemaiintalnita pana acum, cu costuri de investitie initiale reduse, respectiv costuri de intretinere si consumabile nesemnificative.