Masini CNC Plasma

LegasProd

Producator Masini de Debitat Plasma

Toate aparatele CNC debitare plasma produse de LegasProd sunt construite foarte flexibil. Indiferent de seria masinii CNC, in paralel se pot echipa cu doua capete de taiere din care unul poate sa fie pentru debitare plasma. Astfel exista posibilitatea sa fie folosita cea mai recomandata metoda de taiere pentru materialul de pe bancul de lucru. Suntem Producator masini de debitat plasma.

b 300x150 1

Masini CNC Plasma – Debitare Seria B

Au o constructie simplista, din bare de aluminiu cu talpi care sunt fixate in pardoseala. Masina este suficient de rigida sa poarte arzatoare oxigaz sau plasma si sa execute taieri de precizie deosebita. Din punct de vedere constructiv este foarte flexibila, atat in latime cat si in lungime fiind extensibila in functie de preferintele clientului. Lungimea standard a bancului de lucru este de 3 metri, dar se poate extinde pana la 6 metri.

masina CNC debitare oxigaz seria S

Masini CNC Debitare Plasma Seria S

Masina CNC de debitare plasma este o varianta a masinii CNC debitare oxigaz seria S, echipata cu capete de taiere plasma. Este un utilaj recent dezvoltat, aparut in prima parte a anului 2017 si contine toate noutatile aparute in domeniul masinilor CNC. Aceste masini CNC sunt echipate cu generatoare plasma Hypertherm Powermax seria intre 45-125 in functie de necesitati, conferind posibilitatea utilizarii la debitarea tablei de inox si de aluminiu. Utilajul este robust, ghidarea laterala este realizata de o cremaliera dublata cu curea dintata, marind considerabil stabilitatea si precizia prelucrarii. Din punct de vedere a dimensionarii, modelul standard este construit cu latime 2 metri si lungime 3 metri, extensibila in lungime pana la 6 metri.

seriaL 2 300x172 1 1

Masini CNC Debitare Plasma Seria L

Masina CNC debitare plasma din seria L este o varianta mai dezvoltata a seriei B. Ghidajul realizat pe partile laterale este mai robust, fiind executat din profile de aluminiu sudate. Este cel mai cautat model dintre toate, fiindca confera o productivitate ridicata la un pret convenabil. Lungimea standard a masinii CNC debitare plasma seria L este de 6 metri, dar se poate comanda de la 2 metri pana la 12 metri in orice dimensiune. Latimea bancului de lucru poate varia intre 2-3 metri , in functie de nevoile clientilor. Ca si seria B, si aceasta poate fi echipata cu diferite tipuri de capete de taiere oxigaz sau plasma.

masina CNC debitare oxigaz si plasma seria F6025 Sibiu 300x157 1 1

Masini CNC Debitare Plasma Seria F

Aceste masini CNC debitare plasma au fost dezvoltate pentru folosirea lor in productie de serie. Ghidajele pe cele doua parti laterale sunt prevazute cu suruburi cu bile pentru atenuarea vibratiilor, crescand semnificativ precizia de taiere. Poate fi echipata cu orice tip de generator de plasma. LegasProd recomanda Plasma Hypertherm Powermax intre seria 45-125, dar pot fi folosite si alte capete de taiere compatibile. Cea mai lunga masina CNC fabricata din aceasta serie are 14 metri, dar se poate comanda si la dimensiuni mai reduse.

g 300x167 1 1

Masini CNC Debitare Plasma Seria G

Masina CNC debitare plasma seria G este un model mai avansat al seriei F. La aceasta masina de debitare plasma s-a pus accent deosebit pe protejarea cremalierelor si a suruburilor cu bile impotriva prafuirii. Aceasta protectie suplimentara confera o fiabiliate mai buna si siguranta in exploatare mai ridicata. Si acest tip de masina CNC se poate echipa cu capete de taiere cu oxigaz, plasma, plasma de inalta precizie sau chiar cu freze mecanice. Dimensiunea maxima la acest aparat este de 3.5 metri X 3.5 metri.