CNC Debitare Oxigaz

LegasProd

Simplitate , Robustețe Si Fiabilitate în Mișcare

Masinile CNC produse de LegasProd sunt simple, robuste si foarte fiabile. Toate utilajele cu comanda numerica produse de ei sunt dotate cu un pupitru de comanda bazat pe sistemul de operare Windows, interfata intuitiva in limba roman sau engleza. Din punct de vedere constructiv au fost impartite in 4 serii diferite.

b 300x150 1

Masini CNC debitare oxigaz seria B

– Produsul nu mai există în ofertă Masina de debitare tabla cu flacara oxigaz seria B este destinata clientilor care au nevoie de un utilaj cu constructie robusta si simpla, fara a sacrifica fiabilitatea in functionare. Aceasta serie de masina de debitare oxigaz cu comanda numerica poate fi exploatata in conditii vitrege. Acest aparat nu necesita investitii suplimentare deosebite, fiind necesara doar o butelie de gaz butan pentru exploatare. Echipata cu un arzator oxigaz de tipul Zinser sau GCE, poate taia tabla metalica pana la grosime de 100 mm.

masina CNC debitare oxigaz seria S

Masini CNC debitare oxigaz seria S

Aceasta masina CNC de debitare cu oxigaz este seria noua aparuta in prima parte a anului 2017. Este un utilaj robust, prevazut cu toate noutatile aparute in materie. Miscarea pe axa X si Y este dublata cu cremaliera si cureaua dintata, a marit simtitor puterea utilajului, dar a contribuit pozitiv si la precizia debitarii. In configuratia standard, masina CNC seria S are latimea 2 metri si lungimea 3 metri, dar la cerere poate fi extinsa in lungime. Utilizarea acestui model este recomandata in regim de 8 ore/zi, potrivit uzinelor mici si mijlocii. Utilajul in forma standard este prevazut cu un capat de debitare oxigaz tip Zinser, care poate taia tabla de otel intre 3-100 mm.

seriaL 2 300x172 1 1

Masini CNC debitare oxigaz seria L

Aceasta masina CNC de debitare oxigaz este cea mai populara dintre toate aparatele. Are un pret deosebit de competitiv si ofera o productivitate foarte ridicata. Scheletul este realizat din profile de aluminiu, sudate la colturi. Masina CNC din aceasta serie a fost conceputa ca piesele de pe bancul de lucru sa fie manevrabile cu stivuitorul. Ca si la celalalte serii, si aici se potrivesc multe tipuri de arzatoare oxigaz din seria Zinser si GCE

masina CNC debitare oxigaz si plasma seria F6025 Sibiu 300x157 1 1

Masini CNC debitare oxigaz seria F

Acest aparat de debitare oxigaz are o constructie deosebit de robusta si de dimensiuni considerabila. Masina CNC de debitat oxigaz din seria F este conceputa pentru conditii grele de exploatare. Suruburile cu bile si ghidajele liniare pe cele doua laturi garanteaza fiabilitatea in exploatare continua. Aceasta serie are protectie antipraf a cremalierei si a suruburilor cu bile. Din punctul de vedere al echiparii i se potriveste orice tip de arzator oxigaz sau plasma.

g 300x167 1 1

Masini CNC debitare oxigaz seria G

Masina CNC debitare oxigaz seria G este cea mai dezvoltata dintre toate seriile. La acest aparat toate partile mobile, cremalierele, suruburile cu bile pe toate axele au protectie antipraf care reduce considerabil costurile de intretinere. Masina CNC debitare oxigaz poate fi echipata cu orice tip de arzator oxigaz, respectiv cu capete de taiere cu plasma, plasma de inalta definitie, jet de apa sau freza mecanica.