CNC Debitare Cu Jet De Apa

LegasProd

Debitare Cu Precizie Ridicata

Pe toate axele masinii CNC debitare cu jet de apa sunt folosite suruburi cu bile pentru a prelua vibratiile aparute in timpul prelucrarii. Aceste suruburi cat si cremalierele sunt protejate impotriva nisipului folosit in timpul proceselor de taiere.

Masina CNC debitare cu jet de apa are un soft special pentru manevrarea dinamica a jetului de apa, cum ar fi micsorarea presiunii pentru strapungerea materialelor casante, miscari specifice strapungerii unor materiale groase si/sau dure, deaccelerarea/accelerarea miscarii la colturi, pentru marirea preciziei de prelucrare. Astfel piesele rezultate prin acest procedeu de debitare vor fi de precizie ridicata, neavand nevoie de operatiuni de finisare ulterioare.

Acest aparat de debitare cu jet de apa are doua motoare montate in paralel, care lucreaza in sincron pentru marirea preciziei si vitezei de prelucrare. Bazinul de amestec apa si nisip in care se aduna apa scursa din prelucrare are si rol de rigidizare.

Presiunea necesara pentru debitare cu jet de apa se obtine cu ajutorul unei pompe de inalta presiune marca KMT. Dimensiunea standard a masinii CNC debitare cu jet de apa este 3 metri lungime si 2 latime, dar aceste date sunt foarte flexibile, au fost deja fabricate modele cu lungime de 7 metri si latime 2.5 metri.

Va intereseaza o masina CNC din aceasta serie? Cereti oferta de pret!

jet de apa

Masina CNC Debitare Cu Jet De Apa Seria Gx

Aceasta masina CNC debitare cu jet de apa este o evolutie a masinii de debitare tabla cu oxigaz si plasma. Constructia masinii a fost adaptata conditiilor necesare folosirii capatului de taiere cu jet de apa. Luand in considerare ca taierea se realizeaza cu un jet de apa sub presiune de 4000-5000 de bari si cadrul aparatului trebuia adaptat conditiilor speciale. Este cea mai robusta masina CNC produsa de LegasProd folosind profile sudate din duraluminiu.