Cine crede ca timpul sta pe loc, se inseala amarnic! In zilele noastre, tehnologiile de prelucrare se schimba pe zi ce trece, apar noi si noi posibilitati. Cand o uzina se ocupa cu proiectarea si fabricarea masinilor CNC trebuie sa fie foarte atenta ce se intampla in piata de desfacare, care sunt cerintele clientilor. Fiind un utilaj programabil, masina CNC depinde in foarte mare masura de dezvoltarea sectorului IT. Zilnic apar noutati in domeniu care pot fi aplicate usor, fara sa fie necesara reproiectarea utilajului. Dar in domeniul utilajelor de prelucrare nu se pune accent doar pe programe de comanda, sunt o serie de institutii de cercetare care inventeaza, dezvolta mecanisme noi, mai performante pentru masini CNC.

Inginerii de proiectare de LegasProd SRL si-au dat seama ca exista nevoie in piata pentru o noua masina CNC de debitare care include toate beneficiile utilajelor aflate deja pe paleta de oferte, dar sunt incluse si tehnologiile noi aparute recent. Astfel in prima parte a anului 2017 a aparut o noua serie de masina CNC de debitare oxigaz si plasma, seria S. Din punct de vedere constructiv este foarte asemanator cu cel din seria B, dar seria S este echipata cu solutii noi, in special in partea de echipamente mobile. Miscarea pe axa Z este realizata cu suruburi cu bila, iar miscarea in directia axei X si Y este facilitata de o cremaliera dublata cu curea dintata. Miscarea pe axa X si Y a devenit mult mai puternica si in aceasi timp si mai precisa, rezultand o debitare mai prefecta.

Masina CNC de debitare seria S de la LegasProd poate purta capeti de taiere oxigaz si plasma, in functie de dorinta clientului. Acest utilaj are dimensiunea standard de 3 metri lungime si 2 metri latime, dar la cerere lungimea poate fi extinsa pana la 6 metri.

Este cea mai ieftina masina CNC debitare oxigaz si plasma produsa de LegasProd SRL. Pentru numai 10000 de EUR, clientul poate obtine un utilaj complet utilat, cu capat de taiere oxigaz, masa de debitare, transport, instalare si scolarizare la fata locului. Aceasta masina CNC debitare oxigaz moderna si fiabila poate sa fie investitia anului 2017, fiindca clientul trebuie doar  sa se asigure ca are o butelie de oxigen si acetilena si poate incepe productia.

Datorita interfetei moderne, adaptate conform noilor cerinte ale programelor CAD, orice desen tehnic este recunoscut, doar trebuie exportat modelul in format DXF si imediat se poate trimite comanda de debitare.  Masina CNC seria S este recomandata uzinelor mici, fiindca nu necesita investitii mari la inceput si costurile de intretinere, precum cu piesele de schimb sunt minime.

Masina CNC debitare oxigaz seria S3020 este recomandata la debitarea tablei intre 3-100 mm, dar echipata suplimetar si cu capat de taiere plasma, poate fi folosita si pentru debitarea tablei inox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *